nieuw nichtje!!!!! - Reisverslag uit Isla Mujeres, Mexico van Bart-Jan en Marije - WaarBenJij.nu nieuw nichtje!!!!! - Reisverslag uit Isla Mujeres, Mexico van Bart-Jan en Marije - WaarBenJij.nu

nieuw nichtje!!!!!

Blijf op de hoogte en volg Bart-Jan en Marije

20 April 2007 | Mexico, Isla Mujeres

zowaar alweer een berichtje, want

GEBOREN

LINDE MARIJE

alles er op en er aan en ik geloof dat alles goed is gegaan. meer details heb ik niet, kan mn grote broer via de telefoon niet te pakken krijgen....Wel een erg leuke naam he, ben heel erg trots!!! vind het wel rot dat ik er niet bij kan zijn...maar dat wist ik van tevoren he.
ben op dit moment heel remy aan het rondlopen, want B-J is lekker aan het duiken. slecht geslapen vannacht, want toch wel erg verbrand hier en daar...toen kwam vannacht dus ook nog het berichtje van Anne Henk. denk dat ze ned. tijd om een uur of 9 geboren is dus hier was het 2 uur snachts. wauw goed nieuws he!!! hier laat ik het voorlopig bij, groetjes tante Marije

PS We hebben nu ook wat foto´s geplaatst, zie vorige bericht.

• 20 April 2007 - 16:45

Hennie En Arjen:

he mar en bar gefeliciteerd met jullie nichtje! mooie naam!
    We denken aan jullie en volgen jullie verhalen via de site

dikke kus uit Wolvega!

• 20 April 2007 - 18:39

Janke En Jelke:

Alles is goed met Linde Marije.
    Ze is 7.15 uur thuis geboren.
    groetjes,xxxx

• 20 April 2007 - 23:47

Kim En Michiel:

hahahahah, van harte!!!!\ Zomaar oom en tante!!!! wat zijnwij dan eigenijk???

PS; marije, duiken is eng! vooral in het begin, ook wij waren bang. totdat je het moment krijgt dat je om je heen durft te kijken en werkelijk tot rust komt. dat moment komt echt! en vanaf dan ben je verkocht. Ook wij vonden het namelijk eng om onder water te ademen uit een "slangetje" maar na een paar keer is het "no problemo". Oftewel keep on trying (je bent nooit een opgever geweest zoals ik heb begrepen), en feel the difference. En als het dan werkelijk niets voor je is, alle respect dat je het in ieder geval geprobeerd hebt. Maargeef het een kans.
    En verder natuurlijk veel plezier op de witte strande met palm bomen.Ook gekite surft????

groetjes Kim en Michiel

• 21 April 2007 - 09:33

Ralph, Ilse & Chiara:

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie nichtje. Wat een mooie bijzondere naam.
    Gaat het duiken een beetje goed? Lekker genieten daar en we blijven jullie volgen. Leuk die foto's!

Liefs Ralph, Ilse en Chiara

• 22 April 2007 - 14:25

Beppe:

Ben op visite in Rutten.
    We hebben de bollenroute gefietst.
    Mooie kleuren, prachtig fiets weer dus wat wil je nog meer.
    De poes vermaakt zich prima en begint zich al aardig thuis te voelen.
    Veel plezierdaar in Belize.

Liefs van beppe.

• 22 April 2007 - 15:30

Wytske:

He Marije!
    Gefeliciteerd met je nichtje!! Ze is super mooi en nog heel klein....en wat een leuke naam, he! Geniet van jullie reis!! Groetjes van Bas, Wytske, Rein en Mats

• 22 April 2007 - 18:52

Ingrid:

hoi hoi,

gefeliciteerd met jullie nichie!!!
    een erg leuke naam.
    Maar goed het ziet daar waar jullie zijn er niet verkeerd uit.
    Deze site van mem gekregen dus zal er vanaf nu regelmatig even op kijken.
    Vindt het echt super stoer, enne marije kom op he dat duiken moet je lukken.
    Tot snel en geniet van de zon, die hadden we vandaag hier in Oldeberkoop ook.

groetjes Ingrid

• 22 April 2007 - 19:20

Rianne:

Heey Marije en Bart-Jan,

Gefeliciteerd met jullie nichtje!! Wat ziet het er mooi uit daar :) Wat een gave schommels bij die bar. Geniet er maar lekker van. Ik houd de site in de gaten, erg leuk!!

Groetjes Rianne.

• 23 April 2007 - 08:25

Daniel En Esther:

He vakantiegangers!!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe nichtje. Eindelijk de site gevonden, en leuk om te volgen hoe het met jullie gaat en wat jullie zoal ondernemen. Ga de komende tijd regelmatig ff een kijkje nemen! (ook weer niet te vaak i.v.m jaloezie...) In ieder geval veel plezier gewenst en blijf genieten!!!

Liefs, Daniel en Esther.

• 23 April 2007 - 11:24

AH En Susanne:

He hallo,

Alles goed hier. Ik ben alweer aardig fit, Linde doet het goed en verandert al wel een beetje maar blijft toch veel op haar grote zus lijken.

Hoe is het met jullie? Lekker aan het genieten? Mooie foto's, ben wel wat jaloers hoor ziet er erg mooi en 'romantisch'uit!

Groetjes Anne-Henk, Susanne en je 2 lieve nichtjes Nynke en Linde.

• 23 April 2007 - 12:26

Gert Pleijsier:

Van harte gefeliciteerd met jullie nichtje, hier alles ok.

Groeten Gert

• 23 April 2007 - 20:40

Selina En Dennis:

Heeee BartJan en Marije,

GEFELICITEERD met jullie kleine nichtje!!!en ook de felicitaties voor de rest van de familie natuurlijk!!
    Jullie vermaken je prima zo te zien...geniet er van....hier ook alles lekker...binnenkort ook ff weer wat foto's van onze kant van het huis, gaat goed en snel, ze maken nu stappen, eindelijk.....hopen dat het in september klaar is.
    Geniet er lekker van daaro en tot laterss..
    Groeten Selina en Dennis.

• 24 April 2007 - 13:02

Groep 5!! :

hallo bartjan en juf marije we missen je
    wel hoor maar het is wel leuk met juf aaltsje wat ben je al bruin!!! we hebben
    je foto,s gezien mooie foto,s hoor is het leuk op isla mujeres?
    De school heeft een beker gewonnen met het rennen afgelopen zaterdag!! Jammer dat je er niet bij was.

Nog een goede reis van groep 5!!!!!!!!!!

• 25 April 2007 - 10:25

Syward En Sara:

lieve marije en bart-jan,

hier even een verlaat berichtje om jullie te feliciteren met de geboorte van jullie nichtje Linde Marije. Wat een mooi stel!!

veel liefs van ons!