vluchten
IB3250 V 27JUL Madrid-Amsterdam 16h05 18h30
13 April 2007 - 18:20
Juf Marije + Vriend:
Hallo Juf,
Wij wenzen jou en je vriend een goede reis toe. En hopen jullie gezond en wel weer thuis te ontvangen.
Groetjes Tamara van der Wal + ouders -
15 April 2007 - 19:22
Jiska:
Lieve Bart en Marije!
Vanuit Ethiopia wil ik jullie een hele fijne rondreis wensen! Ik hoop dat jullie een moooie tijd hebben en mooie/bijzondere ervaringen opdoen!
Als jullie net zo'n mooie tijd dar hebben als ik hier, dan kan jullie reis ook helemal niet meer stuk!
Heel veel plezier, pas goed op elkaar en tot over een paar manden! We hebben elkaar dan vast veel te vertellen!!!
Liefs Jiska
PS Marije: Doe je voorzichtig met je knie!! -
16 April 2007 - 06:44
Sara En Syward:
Hey vakantie-gangers,
Hier alvast even een berichtje. We zagen dat de wedstrijd van DOS goed was verlopen......gefeliciteerd!!! Ben benieuwd hoe de vlucht is gegaan. We wensen jullie heel veel reis-plezier en geniet ervan!!
Liefs Syward en Sara.
16 April 2007 - 08:07
Gert:
Nogmaals een heel fijne vakantie samen en Bart Jan de drie hefbomen hoor ik nog wel even!
Gert -
16 April 2007 - 08:18
Frans Simons:
Hoi Bart Jan en Marije,
Ik hoop dat de vluchten goed zijn verlopen en dat jullie een hele fijne reis mogen gaan beleven. Ook nog proficiat met het behaalde kampioenschap van Bart Jan. Ik blijf jullie belevingen zo goed mogelijk volgen. Kom heel terug en geniet ervan. Groeten. Frans. -
16 April 2007 - 11:03
Nicole:
He Marije en Bart Jan,
Als jullie dit lezen snappen jullie het al, ook ik heb de site gevonden en zal jullie de komende tijd gaan volgen.
Hoop dat jullie een goede reis gehad hebben en wens jullie (nogmaals) heel veel plezier toe.
Groejes van Nicole & Henk. -
16 April 2007 - 11:46
Arthur:
Op deze manier krijg ik Bart-Jan toch nog te pakken. De meest onbereikbare man van Nederland is vertrokken. Veel plezier samen en geniet ervan! -
16 April 2007 - 15:12
Hein Van Leeuwen:
Good luck Marije en Bart-Jan. Bart-Jan: breng jij de apothekerswereld van Midden- en Zuid-Amerika voor mij in beeld? Overigens ken ik de meesten zelf al. Veel plezier daro. -
16 April 2007 - 19:44
Roger:
Ha toppers
Ik hoop dat de reis voorspoedig is verlopen. Even uitrusten en dan volop genieten! Heel veel plezier en lol in Mexico
Gr uit het warme (nog eventjes) Nijeveen -
17 April 2007 - 16:16
Tamara:
Hallo Juf + vriend,
Mijn moeder heeft 13 april een foutje gemaakt.\Want ze had jullie naam er neer gezet in plaats die van mij.Mijn excus hier voor.
We hopen toch dat u een goede reis hebt gehad.
Groetjes Tamara + ouders